Monday, 5 October 2009

Cukup Cantikkkkkk ,,Chopper untuk dijual....







Yamaha Virago xv535 untuk dijual tahun 1993,tip top condition,dah buat custom,harga RM 10800.00 shj boleh runding lg ,nego sampai jadi.call 019-9857212







pandangan kiri,siap ada burger besar kiri kanan,highway bar,riser,hamdle,signal depan belakang dah tukar,harga RM 10800 tu dah kira murah,nego ler sikit yer

Cukup Cantikkkkkk ,,Chopper untuk dijual....







sudut pandangan sebelah lagi pun ada burger,rim cover tayar belakang,sistem wiring pakai relay,seat dah buat,beli terus ride













handle dan riser dah bikin punyer,aksesori original akan di bagi percuma













engin xv535 virago sistem v-twin baik nyer engine,japan punye beb

Sunday, 4 October 2009

HARLEY DAVIDSON EN.HAMZAH








Cantik motor ni...tak lama lagi En.Hamzah bakal upgrade kan 100% HARLEY DAVIDSON.,..mengikut jejak langkah Zemie..tapi mana mata lagi satu.@$%^&(*)(*&^%$#@ hehe

JUM G BUKIT BESI













Alhamdulilah sampai Bukit Besi dengan selamat.Lama dah tak jupe geng DCC,.Cuaca pun ok,....OK destinasi panas engin seterusnya...........................TunGGu..jangan kemana2...@#$%^&*()-)(*&^%$#@


















Alhamdulilah, semuanya selamat sampai.,penat jugalah mengejar motor zemie tuu..sampai Bukit Besi lepak2 sambil membincangkan hal2 motor..(Bila nak bincang "Convoi Ikan Patin niee....@#%^&*@# nak g Temerloh makan ikan patin dok???)hehe

JUM G BUKIT BESI






























Hari ini ahli DCC dapat berkumpul seramai 7orang. Saudara One//zemie/Hamsyah/Hamzah/abg Din/SM Sazeli dan Halim. Disebabkan cuaca in a tip top condition, DCC berjaya sampai ke Bukit Besi ,ride santai2.Semua rasa seronok . Sebelum bertolak DCC berkumpul di rumah abg Din sambil cek apa yang patut..

motor baru zemie










Yamaha Virago 1100cc Zemie..ok kita tunggu pula kemunculan Motor AMy PAKA.///Tungguuuuu